Transportstyrelsen ligger nere

Störningar i våra system – Transportstyrelsen

På transportstyrelsen.se använder vi kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi … Transportstyrelsen – till startsida för Vägtrafik.

Senaste nytt – Transportstyrelsen

projekt för att höja trafiksäkerheten inom vägtrafiken. Här kan du kolla om just din drömskylt är ledig: 🏍️ https://fordon-persk.transportstyrelsen.se/.

Transportstyrelsen – Facebook

28 feb. 2022 — Transportstyrelsens hemsida ligger nere. Sedan minst en timme tillbaka går det inte att komma in på Transportstyrelsens hemsida.

Transportstyrelsens hemsida ligger nere – Supernytt

Transportstyrelsens hemsida ligger nere – Supernytt – Aftonbladet live

15 dec. 2022 — På torsdagseftermiddagen låg flera myndigheters webbplatser nere, däribland Transportstyrelsens och Bolagsverkets.

Sedan minst en timme tillbaka går det inte att komma in på Transportstyrelsens hemsida. De vet inte vad det tekniska avbrottet beror på men uppger att de är i full gång med att felsöka.

Myndigheters webbplatser låg nere – SVT Nyheter

Myndigheters webbplatser låg nere | SVT Nyheter

31 maj 2022 — Transportstyrelsens och Luftfartsverkets hemsidor låg nere på tisdagen. De tekniska problemen stoppade 600 personer från att skriva …

På torsdagseftermiddagen låg flera myndigheters webbplatser nere, däribland Transportstyrelsens och Bolagsverkets.– Det har inte drabbat samtliga användare, vissa kommer in och andra inte, sade Carolina Häggkvist, pressansvarig på Transportstyrelsen.

Transportstyrelsens hemsida låg nere – stoppade körkortsprov

19 feb. 2018 — Transportstyrelsen har gått ut med ett meddelande om att deras datasystem ligger nere. Exempelvis går det inte att anmäla av- eller …

Transportstyrelsens hemsida ligger nere – Husbil & Husvagn

18 nov. 2022 — Transportstyrelsens tillsynsarbete är eftersatt, … Resultaten ligger närmare de rekommendationer som finns än vad forskarna trodde.

Transportstyrelsen kritiseras för eftersatt tillsyn – Publikt

Trafikverket ansvarar för långsiktig planering av transportsystemet för vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverkets webbplats är …

Startsida – www.trafikverket.se

Trafikverket ansvarar för långsiktig planering av transportsystemet för vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverkets webbplats är tillfälligt uppdelad i två delar: trafikverket.se och bransch.trafikverket.se. Du är nu på trafikverket.se som innehåller information som riktar sig till dig som privatperson.

Keywords: transportstyrelsen ligger nere, transportstyrelsen nere, transportstyrelsen hemsida nere, transportstyrelsen sida nere