Det är dags att skriva “Weekend Paris” i kalendern

Har du alltid drömt om att besöka Paris? Eller var du där som ung och har längtat tillbaka sedan dess? Paris har verkligen något att erbjuda alla. Du som älskar mat och dryck har mycket att uppleva där. Gillar du historia och kultur har du kommit rätt. Det finns aktiviteter och sevärdheter för barnfamiljer, par och vänner. Nu är det dags att äntligen komma iväg så du kan bocka av Weekend till Paris från din önskelista och uppleva staden alla alltid pratar om.

Hitta en prisvärd resa till Paris

Det bästa med Paris är att det är lika charmigt under alla årstider. Det gör att du kan hitta prisvärda flygresor dit under lågsäsongen. Du kommer inte gå miste om någonting. Dessutom finns det mycket att göra i Paris som inte behöver kosta så mycket. Under en långhelg i Paris kan du promenera runt i lugn och ro och se historiska sevärdheter som Triumfbågen, Eiffeltornet, och Louvren.

Vill du ta dig runt lite snabbare finns det gott om hyrcyklar tillgängliga. Cykla längst floden Seine eller in på smågator och upptäck dolda juveler som Rue Crémieux. Stadsområdet Marais kommer även inspirera dig med sina smågator, caféer, restauranger och härliga stämning.

Det finns mycket för hela familjen

Vill du ta med barnen på en oförglömlig långhelg i Paris så kan ni besöka Disneyland. Även om ni bokar in det för barnens skull så finns det något för hela familjen. Allt från karuseller, shower, parader till god mat och dryck. När du vandrar runt på området kommer du möta alla klassiska Disney-figurer som alla i familjen vuxit upp med.

Du kan boka Disneylands egna hotell som ligger endast ett promenadavstånd till parkerna. Är du eller barnen trötta i benen efter en lång dag så erbjuds det gratis busstransport mellan Disneyland och deras hotell. De har flera avgångar om dagen.

Om du bokar till din flygbiljett till Paris och tänkte besöka Disneyland, se då till att boka entrébiljetterna innan avresan. Det är lika bra att försäkra sig om att biljetterna inte tar slut för dagen.

Weekend Paris: Något för alla

Du kan upptäcka Paris med en tajt budget eller en generös budget. Charmen är densamma. Språket, maten, traditionerna, historiken och kulturen uppleves med dina sinnen, inte plånboken. Tänk dig en solnedgång från Sacré-Cœur där du har utkik över en av Europas mest kända huvudstäder. Paris är ett måste för den som älskar att resa. Boka din långhelg i fantastiska Paris redan idag.